Om

Rosenborggade 2, 3,th.

1130 København K

CVR. 31603609

(+45) 20 22 33 33

KAARE BREINHOLT

Stifter og ejer af WishBone


- kreativitet, analyse, netværk, energi


Over de sidste 2 årtier har jeg fået lov til at arbejde med mange typer - og forskellige faser af større events og kulturbegivenheder. Bureauet har tidligere haft rigtig mange fastansatte. De har alle over tid bidraget med stor entusiasme, arbejdsglæde og ihærdighed i udviklingen af WishBone (I ved hvem I er, og jeg siger tak til hver og én).


I dag er WishBone et agilt netværksbureau. Kun med mig som den eneste fastansatte. I modsat til andre bureauer, så har WishBone dermed en frihed til at sammensætte og justere – alt efter behov, og efter hvilken type opgave der stilles.


Man kan sige at WishBone er ”Verdens største enkeltmandsfirma”. Med ubegrænset adgang til alle kompetencer og fagligheder i verden, der måtte være brug for.

Hvis der er behov for at opgradere, sammenbringe og skræddersy det rette Team, ud fra økonomi, opgave og behov, så gør vi det i tæt samarbejde. Ofte har du som kunde også egne resurser og kompetencer som vi så bygger videre på, og indretter os sammen efter.


Ofte flytter jeg helt fysisk ind hos jer, i kortere eller længere tid, fuld tid eller blot for på et par fastlagte ugentlige eller månedlige arbejdsdage, for at vi sammen kan optimere samarbejdet og udvikle arrangementet bedst og sikrest muligt.

Flere gange har jeg også været en ekstra resurse hos andre event- og kulturbureauer, medie og reklamebureauer når de har haft brug for én som mig eller WishBone som bureau.


Ofte har jeg min daglige gang hos DR og TV2, Hjaltelin Stahl, Metro Selskabet, FN, Vattenfall, Bellagroup, Wonderful Copenhagen osv. og det er knald hyggeligt og fedt at komme rundt og være med jer i jeres hverdag.


Det kræver tillid og ærlighed at arbejde så tæt, om så vigtige ting. Den tillid skal være gensidig, og den skal oparbejdes. Det starter altid med en kop kaffe. Og den drikker jeg gerne med dig, hvis du har lyst til at høre mere om mulighederne.


Bedste hilsner

Kaare


FUN FACTS:


The Color Run: Jeg var med til at få løbefænomenet "The Color Run" til Skandinavien. Vi solgte virksomheden til Golazo, som er et af Europas største sport og motionseventfirmaer.


NordicLA: Kaare er parter i www.nordic.la - NordicLA is a network.

Optimere og skabe samarbejder mellem kultur/kunst og commercielle virksomheder. Med fokus på LA og Skandinavien. 


Backlands.cc :I December 2020 lancerede jeg sammen med to gode gutter et nyt festivalkoncept Backlands. Vi har taget det bedste fra almindelige festivaler: Go musik, go mad, gode film og samtaler, hygge og samvær - og sat det sammen med Cykel-fænomenet-mindsettet Gravel. Cykel fede naturruter om dagen, og nyd kunsten og kulturen og samværet om aftenen. Bum. Backlands. Tjek det ud. 


Andre sjove ting: Ud over at drive og starte diverse firmaer havde jeg fornøjelsen at være tilknytte DR som Event Manager under Eurovision 2014.Det var hårdt, og meget lærrigt.


Jeg har også været tilknyttet som Director Of Production i RFRSH Entertaiment. Hvor jeg i 1 ½ år stod for at producere og udvikle et produktionskoncept for esports fænomenet BLAST Pro Series. 


Over en længere periode var jeg ansat i FN, for at afvikle deres eget interne internatioonale UN Games/OL, som var planlagt til at blive afviklet i København i sommeren 2020. Pandemien satte en brat stopper for dette projekt lige inden det skulle afvikles. 


Som serieiværksætter er jeg også engageret som Business Angle i startups.kaare@wishbone.dk

(+45) 20 22 33 33


Find mig på LinkedIn

WISHBONE |Borgergade 6, st. 1300 København K | (+45) 70 22 50 90 | info@wishbone.dk