WISHBONE

WISHBONE

Wishbone er et konsulent og rådgivende bureau indenfor event, konferencer, kurser, messer og formidling af oplevelsesbasseret kommunikation.

 

I 19 år har vi dyrket og dygtiggjort os i håndværket EVENT - i at opfinde og afvikle alle mulige størrelser af events. Firma events, kommunale events, offentlige events og kommercielle events.

 

I dag, bruger vi den megen viden og ekspertice til at hjælpe med at få realiseret store og små events og forløb for både kommuner, ministerier, regioner, organistationer og virksomheder som annerkender at EVENT er et håndværk, og at det kræver sin ingeniør at beregne om en bygning er holdbar og bæredygtig.

 

Vi løfter idéer fra papiret til levende events. Vi har et stærkt netværk, som spænder fra kunstnere til scenografer, og vi er skarpe til strategi samt finurlig kreativitet.

 

To ord vi ofte bruger: Why & Forventningsafstemning = eftertænksomhed og ærlighed

Hos os møder du kvalitet – ned i mindste detalje, simpelthen fordi vi ikke kan lade være. Vi sætter en ære i at skabe mindeværdige oplevelser, og vi tænker hele vejen rundt om eventen. Vi designer gæstens rute og kortlægger gæstens behov for at sikre oplevelsens detaljer. Så afsenderens ønske om formål og succes bliver opfyldt.

 

Du er meget velkommen til at give Kaare et kald, også blot hvis det drejer sig om et godt råd.

 

 

 

WISHBONE | Hornemansgade 13 - 2100 København Ø | (+45) 20223333 | info@wishbone.dk