Om

KAARE BREINHOLT

Owner, Wishbone

 

- kreativitet, analyse, netværk, energi

 

Med kreativ energi og stor tro løfter Kaare idéer fra tegnebræt til levende events.

For Kaare er det meste muligt. Når et projekt skal analyseres, udvikles, kombinerer han mod og kreativitet, og holder samtidig benene på jorden. Eller bare et af dem.

 

Kaare er iværksætter og startede Wishbone i 2000.

Eventkoncept-design, udvikling og afvikling, EVENT-håndværket er hans faglige kerne. Kaare har været i eventbranchen i mere end 20 år, han har et bredt netværk og en dyb forretningsforståelse.

 

Andre virksomheder hvor Kaare har eller har haft en finger med i spillet:

 

Golazo Nordic/The Color Run: Kaare har været partner i Golazo Nordic, som er et søsterfirma til et af de største sport og motionsevents firmaer i Europa. En af firmaets største succer er det verdensomspændende festligt farverige motionsløb fænomen - The Color Run - hvor vi har rettighederne i hele Skandinavine. Derudover driver vi også løbet Urban Trail. Udtrådt i 2017

 

WishStaff:Kaare er stifter og ejer af Vikarbureauet WishStaff. www.wishstaff.dk

 

NordicLA: Kaare er parter i www.nordic.la - NordicLA is a network, a meeting place, and a hub for the Nordic countries and the world. Our vision is to bridge talent and big business, art and commerce.

 

Andre sjove ting: Ud over at drive og starte diverse firmaer havde Kaare fornøjelsen at være tilknytte Danmarks Radio som Event Manager under Eurovision 2014.

 

Kaare har også været konsuelent og tilknyttet som Director Of Production i RFRSH Entertaiment. Hvor han i 1 ½ år stod for at producere og udvikle et produktionskoncept for esports fænomenet BLAST Pro Series.

 

Kaare har projekter og koncepter kørende i udlandet, bl.a. både Kina og USA.

 

Som serieiværksætter er han også Business Angle i flere små startups.

 

WishBone er medlem af netværket www.kulturerhverv.dk

 

kaare@wishbone.dk

(+45) 20 22 33 33

 

Find mig på LinkedIn

WISHBONE |Borgergade 6, st. 1300 København K | (+45) 70 22 50 90 | info@wishbone.dk